Sluiten Selecteer een taal Wijzig
NL
  • NL
  • EN
  • FR
  • DE
  • IT
  • PL
  • SV

Inspiratie

Persoonlijk vaasje

Wil je de tafel wat gezelliger aankleden? Dan kan je hier ook de lege flesjes van onze geurstokjes voor gebruiken!

Als de vloeistof van het flesje is verdampt, spoel dan het flesje schoon. En laat vervolgens je creativiteit los: beschilder het flesje, doe wat touw om de hals van het flesje of leef je uit met andere materialen. Maak zo jouw eigen, persoonlijke vaasje. Met wat bloemetjes erin ziet je tafel er extra vrolijk uit!

Wissel af met drijfkaarsen

Naast theelichten zijn ook drijfkaarsen heel geschikt om een perfecte sfeer te creëren. Wist je dat je drijfkaarsen op veel manieren kunt gebruiken? 

Je kan je tafel decoreren door drijfkaarsen in een grote schaal te laten drijven. Ook kunnen de kaarsjes drijven in een wijnglas of in een vaas. Zo kan je jouw interieur extra speels maken, passend bij jouw stijl.

6 tafelstyling tips voor een bijzonder diner

Misschien ben jij al een ster in tafels dekken, misschien ook niet. Voor beide groepen hebben we een paar simpele tips voor een nóg feestelijkere dinertafel met je geliefden thuis.

1.Gebruik kleine drankflesjes (of gebruikte flesjes van onze geurstokjes) als vaasjes met daarin lieve bloemetjes.

2.Kies voor een kleur en voeg wat accenten toe, bijvoorbeeld met glitters.

3.Stapel bordjes, mix en match, het hoeft niet perfect. Wel speels.

4.Maak een feestslinger van crêpepapier.

5.Hergebruik glazen potjes met een platte bodem als waxinehouder.

6.Winterbarbecue? Hang dekentjes over de rugleuning.

5 Tips om je thuiswerkplek extra fijn te maken

Het thuiswerken is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kan je jouw werkplek heel makkelijk een stukje fijner maken.

1. Gebruik een lekkere geurverspreider om je werkplek aangenamer te maken. Bijvoorbeeld onze Green Tea geurkaars of de geurstokjes. Groene thee en munt staan bekend om je te helpen beter te focussen en tot jezelf te komen. Fijn als jij die moeilijke opdracht moet afmaken!

2. Wissel deze geurkaars af met een andere favoriet, bijvoorbeeld met True Joy Floral Blessings voor een relaxt gevoel. Bovendien zorgt de afwisseling ervoor dat je de geur beter blijft ruiken!

3. Probeer iedere dag je werkplek op te ruimen: een opgeruimd bureau is een opgeruimde geest.

4. Planten! Wist je dat planten je gemoedstoestand én je concentratievermogen verhogen met 15%?

5. Last but not least: zorg voor voldoende licht. Dit zorgt ervoor dat je minder vermoeid raakt. Door het aansteken van een paar kaarsjes maak je het ook nog eens sfeervol en gezellig.

Decoreren met klassieke huishoudkaarsen

Met (vintage) sierflessen, bladeren, water, een schaar en onze klassieke tafelkaarsen kom je een heel eind. Vul de flessen met water en plaats hierin bloemen of groen naar keuze, voor een extra kleurboost.

Decoreren met rustieke huishoudkaarsen

Met weckpotjes zet je jouw rustieke huishoudkaarsen op een eigentijdse manier neer. Wissel af met verschillende vormen en maten, vul deze voor 2/3 met decozand en steek de kaars hierin totdat deze stevig en recht staat. Geeft je interieur een stoere touch!

Decoreren met theelichten

De veiligste manier om een theelicht te branden is in een houder. Glas is tijdloos en zorgt ervoor dat je de vlam extra goed ziet. Wissel af met hoogtes voor dat extra speelse effect!