Sluiten Selecteer een taal Wijzig
NL
  • NL
  • DE
  • English
  • FR
  • IT
  • PL

Inspiratie

Stijladvies

Vijf tips van Theo Bert Pot

Ik interviewde Theo Bert Pot over zijn werk, trends, zijn inspiratie en natuurlijk wil ik alles weten over de nieuwe collectie.
What's hot this summer?

Theo-Bert Pot weet precies hoe je jouw interieur klaarmaakt voor het seizoen. In deze vrolijke styling workshop creëert hij verrassende combinaties met de rustieke kaarsen uit de Bolsius zomercollectie. En laat hij zien hoe je met heel weinig moeite, makkelijk een kamer kan afstylen. Letterlijk een ‘groene’ look, met zomerse kleuren. Daar wordt je toch vrolijk van?

Theo-Bert: "Door deze frisse kaarsen te combineren met planten, bloemen en een aantal leuke items zet je direct een andere sfeer neer."

Niets is persoonlijker dan geur

Reuk is ons meest dominante en unieke zintuig. Dit komt omdat onze reukzin in directe verbinding staat met de delen van ons brein waar onze emoties en onze herinneringen worden gevormd. Daarom zijn emoties die je voelt op het moment dat je iets voor de eerste keer ruikt voor altijd onlosmakelijk met die geur verbonden, zo laten wetenschappelijke onderzoeken zien. Met onze geurlijnen willen wij je de mogelijkheid geven om terug te gaan naar momenten die je koestert.

Decoreren met klassieke huishoudkaarsen

Met (vintage) sierflessen, bladeren, water, een schaar en onze klassieke tafelkaarsen kom je een heel eind. Vul de flessen met water en plaats hierin bloemen of groen naar keuze, voor een extra kleurboost.

Decoreren met rustieke huishoudkaarsen

Met weckpotjes zet je jouw rustieke huishoudkaarsen op een eigentijdse manier neer. Wissel af met verschillende vormen en maten, vul deze voor 2/3 met decozand en steek de kaars hierin totdat deze stevig en recht staat. Geeft je interieur een stoere touch!

Decoreren met theelichten

De veiligste manier om een theelicht te branden is in een houder. Glas is tijdloos en zorgt ervoor dat je de vlam extra goed ziet. Wissel af met hoogtes voor dat extra speelse effect!