Sluiten Selecteer een taal Wijzig
NL
  • NL
  • DE
  • English
  • FR
  • IT
  • PL

Inspiratie

Stijladvies

Met deze tips maak je jouw interieur klaar voor het zonnige seizoen

"Fleur je interieur op met zomerse kleuren en een beetje groen."

Theo-Bert Pot weet precies hoe je jouw interieur klaarmaakt voor het seizoen. In deze vrolijke styling workshop creëert hij verrassende combinaties met de rustieke kaarsen uit de Bolsius zomercollectie. En laat hij zien hoe je met heel weinig moeite, makkelijk een kamer kan afstylen. Letterlijk een ‘groene’ look, met zomerse kleuren. Daar wordt je toch vrolijk van?

Theo-Bert: "Door deze frisse kaarsen te combineren met planten, bloemen en een aantal leuke items zet je direct een andere sfeer neer."

Niets is persoonlijker dan geur

Reuk is ons meest dominante en unieke zintuig. Dit komt omdat onze reukzin in directe verbinding staat met de delen van ons brein waar onze emoties en onze herinneringen worden gevormd. Daarom zijn emoties die je voelt op het moment dat je iets voor de eerste keer ruikt voor altijd onlosmakelijk met die geur verbonden, zo laten wetenschappelijke onderzoeken zien. Met onze geurlijnen willen wij je de mogelijkheid geven om terug te gaan naar momenten die je koestert.

Wissel af met drijfkaarsen

Naast theelichten zijn ook drijfkaarsen heel geschikt om een perfecte sfeer te creëren. Wist je dat je drijfkaarsen op veel manieren kunt gebruiken? 

Je kan je tafel decoreren door drijfkaarsen in een grote schaal te laten drijven. Ook kunnen de kaarsjes drijven in een wijnglas of in een vaas. Zo kan je jouw interieur extra speels maken, passend bij jouw stijl.

6 tafelstyling tips voor een kleurrijk paasdiner

Misschien ben jij al een ster in tafels dekken, misschien ook niet. Voor beide groepen hebben we een paar simpele tips voor een nóg feestelijkere dinertafel met je geliefden thuis. Een virtueel etentje? Het enige wat jij hoeft te doen is naar links swipen en je favoriete mensen alvast videobellen.

1.Gebruik kleine drankflesjes als vaasjes met daarin lieve lentebloemetjes.

2.Kies voor een felle kleur geel in combinatie met pasteltinten.

3.Stapel bordjes, mix en match, het hoeft niet perfect. Wel speels.

4.Maak een feestslinger van crêpepapier.

5.Hergebruik glazen potjes met een platte bodem als waxinehouder.

6.Kouder dan verwacht? Hang dekentjes over de rugleuning.

5 Tips om je thuiswerkplek extra fijn te maken

Het thuiswerken is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kan je jouw werkplek heel makkelijk een stukje fijner maken.

1. Gebruik een lekkere geurverspreider om je werkplek aangenamer te maken. Bijvoorbeeld onze In Balance geurkaars of de geurstokjes. Groene thee en munt staan bekend om je te helpen beter te focussen en tot jezelf te komen. Fijn als jij die moeilijke opdracht moet afmaken!

2. Wissel deze geurkaars af met een andere favoriet, bijvoorbeeld met New Energy voor nieuwe energie. Bovendien zorgt de afwisseling ervoor dat je de geur beter blijft ruiken!

3. Probeer iedere dag je werkplek op te ruimen: een opgeruimd bureau is een opgeruimde geest.

4. Planten! Wist je dat planten je gemoedstoestand én je concentratievermogen verhogen met 15%?

5. Last but not least: zorg voor voldoende licht. Dit zorgt ervoor dat je minder vermoeid raakt. Door het aansteken van een paar kaarsjes maak je het ook nog eens sfeervol en gezellig.

Decoreren met klassieke huishoudkaarsen

Met (vintage) sierflessen, bladeren, water, een schaar en onze klassieke tafelkaarsen kom je een heel eind. Vul de flessen met water en plaats hierin bloemen of groen naar keuze, voor een extra kleurboost.

Decoreren met rustieke huishoudkaarsen

Met weckpotjes zet je jouw rustieke huishoudkaarsen op een eigentijdse manier neer. Wissel af met verschillende vormen en maten, vul deze voor 2/3 met decozand en steek de kaars hierin totdat deze stevig en recht staat. Geeft je interieur een stoere touch!

Decoreren met theelichten

De veiligste manier om een theelicht te branden is in een houder. Glas is tijdloos en zorgt ervoor dat je de vlam extra goed ziet. Wissel af met hoogtes voor dat extra speelse effect!