Sluiten Selecteer een taal Wijzig
NL
  • NL
  • EN
  • FR
  • DE
  • IT
  • PL
  • SV

Geniet, vul bij, opnieuw en opnieuw

CleanLight

Ontdek onze nieuwste sfeermaker, Bolsius CleanLight. Een navulbare geurkaars die ontelbare avonden meegaat. Dat komt door de hervulbare houder met dubbelwandig glas die ervoor zorgt dat er geen waxresten overblijven. Hierna verwijder je het lontplaatje uit de houder en vul je deze lekker makkelijk weer bij met een geurkaars in één van de vier heerlijke geurcombinaties. Gemaakt met natuurlijke vegan wax, zonder palmolie. Met CleanLight creëer je dus niet alleen sfeer en geur, maar óók schoon brandgedrag én weinig afval. Vriendelijk voor de planeet en je portemonnee!
Heb je nog vragen over de CleanLight? Kijk dan ook even bij de veelgestelde vragen.

Wil jij ook CleanLight houder en geurkaars in jouw huis? Ga dan snel naar onze webshop.

 

 

Kies uit deze heerlijke CleanLight geuren:

Gardenia & Fig

Gardenia & Fig is een uitnodigende feelgoodgeur van exotische bloemen, zoete vijg en een vleugje musk.

Cedarwood & Vetiver

Cedarwood & Vetiver is een mystiek en sensueel parfum op een basis van hout, delicate bloemen en vetiver met een vleugje vanille.

Grapefruit & Ginger

Grapefruit & Ginger is een energieke en opwekkende geur van sappige citroen, fruitige grapefruit, kruidige gember en frisse eucalyptus.

Cypress & Amber

Cypress & Amber is een ontspannend en sereen parfum met aromatische balsem van cipres en tonen van sandelhout en amber.

Bolsius op groene missie

Wist je dat er jaarlijks in Nederland ruim drie miljoen geurkaarsen en geurtheelichten worden verkocht? Veel geurkaarsen komen in glaswerk, dat na gebruik samen met de restjes wax meestal de glasbak in gaat. Per geurkaars wordt er gemiddeld 10 procent wax en 250 gram glas weggegooid. Daarom willen wij jullie een duurzamer alternatief bieden. De verpakking van CleanLight is 100 procent recyclebaar en gemaakt zonder plastic. Maar het belangrijkst is de gepatenteerde technologie van het dubbelwandige glas in de CleanLight houder, die ervoor zorgt dat de kaars volledig schoon opbrandt. Hierdoor blijven er geen restjes wax over in het glas, en kan deze direct weer gevuld worden met één van de refills. Zo bespaar je én wax én glas!

CleanLight is onder andere verkrijgbaar bij