Sluiten Selecteer een taal Wijzig
NL
  • NL
  • DE
  • English
  • FR
  • IT
  • PL

Breng de warmte van de natuur in huis

Rustieke kaarsen

Een laagje mist boven het gras, een mooie zonsondergang, een kleurrijke vlinder die zo maar voorbij vliegt. Het is geen wereldnieuws dat de natuur een bron van schoonheid is. Toch blijven we ons er wél nog steeds over verwonderen. Daarom zijn onze vernieuwde rustiekkaarsen geïnspireerd door kleuren en texturen van de natuur. Zonder dierlijk vet, met plantaardige wax uit Europa en een katoenen lontje. En dan nog een pluspunt: onze nieuwe rustiekkaars brandt nóg langer dan die al deed.

Kies uit de volgende kleuren:
misty pink
soft pearl
honeycomb yellow
suede brown
velvet red
frosted lavender
foggy green
sandy grey
blossom pink
sage green
Rustiekkaars 80/68
Rustiekkaars 130/68
Rustiekkaars 190/68
Rustiekkaars 100/50
Rustiekkaars 100/100
Balkaars rustiek

Onze nieuwe zomerse kleuren

Sandy grey 
Een kleur die je naar zomerse stranden brengt, met je tenen in het zachtgrijze zand. Een must-have, want deze neutrale tint combineert met alles: van kleurrijke tot meer zachtere kaarsensets.

Blossom pink
Deze kleur is geïnspireerd door het frisse roze van kersenbloesem wat opbloeit in de lente. Een kleur die meteen heel je kamer opfleurt!

Sage green
Wandel door een tuin vol aromatische kruiden. Zelfs tussen de frisgroene bladeren, springt de diepe groengrijze kleur er altijd uit. Een trendkleur die je interieur een instant zomergevoel geeft.

Honeycomb yellow

Stel je warme honing voor en de textuur van een honingraat. Dat gevoel hebben we gevat in een deze okergele kaars, die je interieur altijd een warme touch geeft.

Suede brown

Deze kleur is geïnspireerd door het zachte gevoel van suede en de kleur van herfstbladeren.

Frosted lavender

Stel je de aanraking van lavendel voor op een koude winterdag. Zelfs bedekt door sneeuw springt de diepe paarsgrijze kleur er altijd uit.

Velvet red

Zacht zoals fluweel, met de donkerrode kleur van biet. Deze dieprode kleur verwarmt je interieur, zoals fluweel doet met je huid.

Foggy green

Deze kleur voelt als een wandeling door het bos op een mistige dag. Vanuit het diepe groene woud, geeft het je tafel een vleugje mysterie.

Soft pearl

De zijdezachte gloed van een zoetwaterparel is een natuurwonder. Bovendien laat de kleur zich goed combineren met elke andere kleur.

Misty pink

Deze dromerige roze kleur zorgt voor een zacht accent in iedere kamer.

Onze kaarsen zijn onder andere verkrijgbaar bij