Sluiten Selecteer een taal Wijzig
NL
  • NL
  • EN
  • FR
  • DE
  • IT
  • PL
  • SV

Breng glans en glitter in jouw interieur

Shimmer

De Bolsius collectie Shimmer brengt glans en glitter in jouw interieur! Niet alleen tijdens feestelijke momenten, maar het hele jaar door. Deze rustieke kaarsen zijn er in 9 trendy kleuren en hebben een sprankelende metallic glans. Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten. Geïnspireerd door texturen en kleuren uit de natuur en gemaakt met liefde voor mens en planeet. Zonder palmolie en dierlijk vet maar mét natuurlijke, vegan wax van olijf-, zonnebloem- of raapzaadolie. Laat je huis sprankelen!

De kaarsen van onze Shimmer collectie bestaan uit
Rustieke kaars klein 80/68
Rustieke kaars medium 130/68
Rustieke kaars groot 190/68

Ivory

Ivory is subtiel ivoorwit geïnspireerd door de zachte tint van parels. De metallic glans zorgt voor een extra touch! Deze witte kleur is perfect te combineren met elke andere kleur uit de collecties van Bolsius.

Champagne

De kleur van bruisende champagne in combinatie met de metallic finish past in elk interieur en kun je prachtig combineren met andere kleuren voor een feestelijk accent in jouw huis. 

Blue

Laat je interieur sprankelen met sfeervol kaarslicht in stijlvol blauw! De subtiele fonkelende afwerking combineert prachtig met de diepblauwe kleur van deze Bolsius-kaars.

Amber

De warme bruinoranje ambertint is een aardse kleur, die je doet denken aan woestijnzand in de felle zon. Deze kleur met metallic glans combineert mooi met bijvoorbeeld pastels of bruintinten.

Red

Een absolute en tijdloze klassieker! Dit is rood zoals rood moet zijn. Door de metallic glans een intense, verleidelijke en sensuele kleur!

Pink

Roze zoals bloeiende kersenbloesem in de lente. Met de heldere roze tint Shimmer Pink en de metallic glans fleur je je interieur helemaal op.

Oxide Blue

De kleur van de zee! Een mix tussen helder groen en fris blauw maakt Oxide Blue. Met de metallic finish een absolute blikvanger in je interieur.

Copper

De glans van de warme koperkleur wordt geaccentueerd door de metallic finish waardoor deze kleur opvalt in je interieur. Natuurlijk en basic, maar wel met een extra touch!

Gold

Fonkelend goud maakt alles mooier! Deze goudkleur met metallic finish staat garant voor een trendy stijlaccent. Mix en match met een van de andere kleuren in de Bolsius-collectie rustieke kaarsen.

Deze kaarsen zijn onder andere verkrijgbaar bij: