Sluiten Selecteer een taal Wijzig
NL
  • NL
  • EN
  • FR
  • DE
  • IT
  • PL

Geniet van een magische zonsondergang aan zee

Sunset

De Bolsius Sunset collectie is geïnspireerd door de in elkaar overvloeiende kleuren van een magische zonsondergang aan zee! Deze rustieke kaarsen hebben een verrassend kleurverloop van twee natuurlijke tinten en zijn afgewerkt met een trendy metallic finish. Ze zijn er in 2 verschillende formaten en in 7 kleurencombinaties. Gemaakt met liefde voor mens en planeet. Zonder palmolie, mét natuurlijke, vegan wax. Haal de magie van de zon bij jou in huis!

De Sunset collectie bestaat uit
Rustieke stompkaars klein 80/68
Rustieke stompkaars medium 130/68

Misty Pink & Amber

Deze kaars heeft een kleurverloop van lichtroze pastel naar warme bruinoranje amber. De kleuren van een zonsondergang in de zomer!

Soft Pearl & Champagne

Deze kaars heeft een kleurverloop van fris ivoorwit naar sprankelend licht goudgrijs zoals een Hollandse lucht. Basic, maar toch nét even anders!

Sandy Grey & Gold

Deze kaars heeft een kleurverloop van fris lichtgrijs naar glanzend goud zoals de zon die op het strand schijnt. Voor een sprankelend accent in jouw interieur!

Creamy Caramel & Anthracite

Deze kaars heeft een kleurverloop van warm middenbruin naar helder antraciet. Een prachtige combinatie van aardse tinten met een extra beetje glans!

Ash Rose & Red

Deze kaars heeft een kleurverloop van warm oudroze naar vurig rood. De prachtige kleuren van de lucht als de zon net onder is!

Eucalyptus Green & Copper

Deze kaars heeft een kleurverloop van helder frisgroen naar warm koper, zoals de zon die in de zee zakt. Geef je interieur een beetje extra glans!

Foggy Green & Oxid Blue

Deze kaars heeft een kleurverloop van licht grijsgroen naar helder zeegroen. Zoals de zon die langzaam in de zee zakt!

Onze kaarsen zijn onder andere verkrijgbaar bij