Sluiten Selecteer een taal Wijzig
NL
  • NL
  • EN
  • FR
  • DE
  • IT
  • PL
  • SV

Geniet van een magische zonsondergang aan zee

Sunset

De Bolsius Sunset collectie is geïnspireerd door de in elkaar overvloeiende kleuren van een magische zonsondergang aan zee! Deze rustieke kaarsen hebben een verrassend kleurverloop van twee natuurlijke tinten en zijn afgewerkt met een trendy metallic finish. Ze zijn er in 2 verschillende formaten en in 7 kleurencombinaties. Gemaakt met liefde voor mens en planeet. Zonder palmolie, mét natuurlijke, vegan wax. Haal de magie van de zon bij jou in huis!

De Sunset collectie bestaat uit
Rustieke stompkaars klein 80/68
Rustieke stompkaars medium 130/68

Misty Pink & Amber

Deze kaars heeft een kleurverloop van lichtroze pastel naar warme bruinoranje amber. De kleuren van een zonsondergang in de zomer!

Soft Pearl & Champagne

Deze kaars heeft een kleurverloop van fris ivoorwit naar sprankelend licht goudgrijs zoals een Hollandse lucht. Basic, maar toch nét even anders!

Sandy Grey & Gold

Deze kaars heeft een kleurverloop van fris lichtgrijs naar glanzend goud zoals de zon die op het strand schijnt. Voor een sprankelend accent in jouw interieur!

Creamy Caramel & Copper

Deze Bolsius kaars combineert twee warme kleuren met metallic afwerking voor een verrassend sfeervol effect. Deze rustieke kaars heeft een prachtig kleurverloop van trendy karamel naar glanzend koper.

Ash Rose & Red

Deze kaars heeft een kleurverloop van warm oudroze naar vurig rood. De prachtige kleuren van de lucht als de zon net onder is!

Sky Blue & Blue

Deze rustieke Bolsius-kaars heeft een prachtig kleurverloop van fris helder blauw naar een intens diepblauwe metallic finish, de kleuren die je doen denken aan koude winterse dagen en een kraakheldere lucht.

Foggy Green & Oxid Blue

Deze kaars heeft een kleurverloop van licht grijsgroen naar helder zeegroen. Zoals de zon die langzaam in de zee zakt!

Onze kaarsen zijn onder andere verkrijgbaar bij