• NL
  • EN

Creëer de perfecte sfeer met kaarsen van Bolsius Professional

Assortiment

'Echt kaarslicht zorgt voor een hogere omzet en een betere sfeer'

Horecagasten blijven langer zitten bij echt kaarslicht blijkt uit een recent onderzoek van Multiscope onder meer dan duizend horecagasten in opdracht van Bolsius Professional. Die langere aanwezigheid stimuleert het bestellen van een extra glas wijn of dessert. 'Echt kaarslicht zorgt voor een positievere ervaring en draagt op die manier bij aan een hogere omzet.

 

Lees meer

Een vlam voor extra sfeer

'Het geeft letterlijk warmte, de romantiek straalt ervan af, het flikkerende kaarsje dat is niet te evenaren, dat kan je niet namaken.'

Priscilla den Ouden - mede-eigenaar In de Waag

Samen zetten we iets bijzonders op tafel

In ons assortiment bieden we diverse houders aan passend bij jouw persoonlijke stijl geschikt voor onze kaarsen.

Onze (rustieke) stompkaarsen staan heel gezellig op een lange tafel. Combineer deze met onze theelichten of waxinelichten voor een extra sfeervol effect.

Tafelkaarsen geven gegarandeerd extra glans aan een mooi avondje uit. Plaats één kaars op tafel voor een romantisch effect of meerdere lange kaarsen in een aantal houders voor een frisse, moderne look.

Assortiment

irresistible experience

Met een uitstekende kwaliteit, hoogwaardige materialen en een maximale performance, kan je makkelijk de beste sfeer creëren. Daarnaast garanderen wij geurloze producten die schoon opbranden.

social responsibility

Wij ontwikkelen producten met liefde voor mens, dier en planeet. Onze kaarsen worden geproduceerd in Europa en zijn vrij van dierlijke vetten.

mission green

Wij zijn ons bewust van onze ecologische voetafdruk en willen deze zo klein mogelijk houden. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede en recyclebare materialen.

Sfeer creëren met de gouden cups van Bolsius Professional

Onderscheid je nu met onze gouden cups en maak je zaak extra speciaal. 

Wij beloven je geurloze theelichten en waxinelichten met een mooie, constante vlam en een betrouwbare brandduur. Wij produceren onze collectie met grote aandacht voor mens en natuur. Daarom worden onze theelichten en waxinelichten geproduceerd in Europa en zijn deze vrij van dierlijke vetten.

 

 

 

Bekijk onze theelichten en drijflichten

U kunt deze content pas zien op het moment dat u akkoord gaat met ons cookiebeleid.