• NL
  • EN

Nieuw: duurzaam refill-kaarsconcept StylEco®

Assortiment

Eerste navulling voor houders zonder plastic afval

Trots introduceren wij het eerste navulconcept voor tafelkaarsen zonder plastic cups en met maar liefst 50 branduren! Dit zorgt voor meer gebruikersgemak en voor minder afval. Zo dragen wij ons steentje bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

 

Lees hier meer over deze nieuwe innovatie

Een vlam voor extra sfeer

'Het geeft letterlijk warmte, de romantiek straalt ervan af, het flikkerende kaarsje dat is niet te evenaren, dat kan je niet namaken.'

Priscilla den Ouden - mede-eigenaar In de Waag

Samen zetten we iets bijzonders op tafel

In ons assortiment bieden we diverse houders aan passend bij jouw persoonlijke stijl geschikt voor onze kaarsen.

Onze (rustieke) stompkaarsen staan heel gezellig op een lange tafel. Combineer deze met onze theelichten of waxinelichten voor een extra sfeervol effect.

Tafelkaarsen geven gegarandeerd extra glans aan een mooi avondje uit. Plaats één kaars op tafel voor een romantisch effect of meerdere lange kaarsen in een aantal houders voor een frisse, moderne look.

Assortiment

irresistible experience

Met een uitstekende kwaliteit, hoogwaardige materialen en een maximale performance, kan je makkelijk de beste sfeer creëren. Daarnaast garanderen wij geurloze producten die schoon opbranden.

social responsibility

Wij ontwikkelen producten met liefde voor mens, dier en planeet. Onze kaarsen worden geproduceerd in Europa en zijn vrij van dierlijke vetten.

mission green

Wij zijn ons bewust van onze ecologische voetafdruk en willen deze zo klein mogelijk houden. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede en recyclebare materialen.

'Echt kaarslicht zorgt voor een hogere omzet en een betere sfeer'

Horecagasten blijven langer zitten bij echt kaarslicht blijkt uit een recent onderzoek van Multiscope onder meer dan duizend horecagasten in opdracht van Bolsius Professional. Die langere aanwezigheid stimuleert het bestellen van een extra glas wijn of dessert. 'Echt kaarslicht zorgt voor een positievere ervaring en draagt op die manier bij aan een hogere omzet.

 

 

 

Lees meer

U kunt deze content pas zien op het moment dat u akkoord gaat met ons cookiebeleid.