• NL
  • EN

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder

Hieronder hebben wij alvast de meest gestelde vragen op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Gebruik

Moet het etiket  op de onderzijde  van de rustiek kaars worden verwijderd voordat je de kaars gaat branden?

 

Waar moet ik op letten wanneer ik meerdere kaarsen naast elkaar wil branden?

Het is belangrijk om te zorgen  voor voldoende afstand tussen de kaarsen (minimaal 10 cm.)  Brand de kaarsen altijd in een geschikte houder of op een onbrandbare onderzetter.

Moet ik de geurstokjes dagelijks draaien om de geur optimaal te kunnen verspreiden?

Het is niet nodig om de stokjes te draaien. De  stokjes van onze reed diffusers zijn van dermate goede kwaliteit dat zij  meerdere weken zorgen voor een heerlijke geur in huis.

Moet het etiket op de onderzijde van de rustiek kaars worden verwijderd voordat je de kaars gaat branden?

Nee, het zogenaamde bodemetiket van de kaars hoeft niet te worden verwijderd.

Assortiment

 Wij hebben voor elke gelegenheid en voor elke plek in iedere horeca gelegenheid een geschikte kaars. Ons assortiment is onderverdeeld in geur – en niet geur kaarsen en kaarsen voor binnen en buiten.

 

Zijn er ook theelichten zonder cup?

Nee, deze voeren wij niet in ons assortiment.

Wat kun je doen wanneer je niet tevreden bent over onze producten?

We werken dagelijks aan het continu innoveren en verbeteren van onze producten. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons bovenaan. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat onze kaarsen niet aan de verwachtingen voldoen, dan vragen wij je het contactformulier in te vullen. Onze klantenservice neemt  zo snel mogelijk contact op.

Waar zijn Bolsius kaarsen te koop?

Onze  kaarsen zijn door heel Nederland en België bij verschillende groothandels verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over verkrijgbaarheid.

 

Waaruit bestaat het assortiment van Bolsius?

Wij hebben voor elke gelegenheid en voor elke plek in huis een geschikte kaars. Ons assortiment is onderverdeeld in geur – en niet geur kaarsen en kaarsen voor binnen - en buitengebruik.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn al onze kaarsen uitgerust met symbolen waarmee het juiste gebruik van de kaars wordt uitgelegd. 

Welke kaarsenhouders / theelichtenhouders zijn geschikt om kaarsen en theelichten in te branden?

Het is van groot belang dat de houders van onbrandbaar materiaal zijn gemaakt en dat er voldoende afstand is (minimaal 10 cm.) tussen de kaarsen. Bij een theelichthouder is het belangrijk dat de hitte die bij het branden van een theelicht vrijkomt weg kan. De houder mag daarom niet te gesloten zijn. Onze accessoires zijn zorgvuldig ontworpen om onze kaarsen optimaal te laten branden en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Onze accessoires  zijn er in verschillende soorten, vormen en materialen. 

Hoe kan ik de kaars het beste doven?

Je kunt onze kaarsen het beste doven  met een kaarsen dover door die over de lont tot in de vloeibare was te houden. De lont dooft zonder na te gloeien, breekt niet af en wordt voorzien van nieuw kaarsvet voor de volgende keer dat de kaars wordt aangestoken. Doof de kaars nooit met water.

Tips & Veiligheid

Tips & Veiligheid

Neem contact op

Contact