Veelgestelde vragen

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder

Hieronder hebben wij alvast de meest gestelde vragen op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Range of Bolsius products

We supply a huge variety of candles in many different shapes, sizes, colours and fragrances. For every occasion and for every season. The following are the most frequently-asked questions about our range of products. 

 

Moet ik de geurstokjes dagelijks draaien om de geur optimaal te kunnen verspreiden?

Het is niet nodig om de stokjes te draaien. De stokjes van onze reed diffusers zijn van dermate goede kwaliteit dat zij meerdere weken zorgen voor een heerlijke geur in huis.

Moet het etiket op de onderzijde van de rustiekkaars worden verwijderd voordat je de kaars gaat branden?

Nee, het zogenaamde bodemetiket van de kaars hoeft niet te worden verwijderd.    

Waar moet ik op letten wanneer ik meerdere kaarsen naast elkaar wil branden

Het is belangrijk om te zorgen voor voldoende ruimte tussen de kaarsen (minimaal 10 cm). Brand de kaarsen altijd in een geschikte houder of op een onbrandbare onderzetter.

Kan ik de rustieke stompkaars ook gebruiken op een kandelaar met een pin

Wij adviseren om de rustieke stompkaars op een vlakke ondergrond te gebruiken. Aan de onderzijde van de rustieke stompkaars zit onder het bodemlabel het lontplaatje van de kaars. Wanneer je een kandelaar met een pin gebruikt, is er een kans dat je het lontplaatje beschadigt. Dit kan gevolgen hebben voor het brandgedrag van de kaars. Onze gladde stompkaarsen hebben een gat aan de onderzijde en zijn hierdoor beter geschikt voor dit soort kandelaars.

Assortiment

We bieden een grote verscheidenheid kaarsen in afmetingen, vormen, kleuren en geuren. Voor elke horecagelegenheid en voor elke stijl. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over ons assortiment. 

Waaruit bestaat het assortiment van Bolsius Professional

Bolsius Professional biedt voor ieder type horeca de juist kaars voor binnen en buiten.
Ons assortiment is onderverdeeld in verschillende productgroepen. Bekijk hier het assortiment.

Waar zijn Bolsius Professional kaarsen te koop

Onze kaarsen zijn door heel Nederland te koop bij verschillende groothandels. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kun je doen wanneer je niet tevreden bent over onze producten

We werken dagelijks aan het innoveren en verbeteren van onze kaarsen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons bovenaan. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat onze kaarsen niet aan de verwachtingen voldoen dan vragen wij om het klachtenformulier in te vullen. Onze klantenservice neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Zijn er ook theelichten met plastic cups of zonder cups

Nee, deze voeren wij niet in ons assortiment.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn al onze kaarsen uitgerust met symbolen waarmee het juiste gebruik van de kaars wordt uitgelegd. 

Welke kaarsenhouders zijn geschikt om kaarsen in te branden

Het is van groot belang dat de houders van onbrandbaar materiaal zijn en dat er voldoende ruimte is (minimaal 10 cm) tussen de kaarsen. Bij een theelichthouder is het belangrijk dat de hitte die bij het branden van een theelicht vrijkomt weg kan. De houder mag daarom niet te gesloten zijn.

Which are the most suitable candleholders/tea-warmer holders for burning candles and tea-warmers

It is very important that the holders are manufactured from non-flammable materials and that there is a sufficiently large distance (at least 10 cm) between the candles. For a tea-warmer holder, it is important that the heat generated by the burning tea-warmer can escape. The holder should therefore not be closed.

Our accessories have been carefully designed to allow our candles to burn optimally and to comply with all safety regulations. Our accessories are available in different types, shapes and materials. You can view them here. (Link to accessories).

Naar Tips&Veiligheid

Link naar pagina

Naar onze service

Link naar pagina