Sluiten Selecteer een taal Wijzig
NL
  • NL
  • DE
  • EN
  • FR
  • IT
  • PL

Bolsius True Freshness

Een fris huis betekent een frisse start van de dag. Onze collectie van geurkaarsen, geurstokjes en geurtheelichten doet dat en meer. Met de toevoeging van de FRESHPLEX™ technologie neutraliseren onze geurproducten ook vieze geurtjes. Zonder dierlijk vet, met Europese plantaardige wax, een katoenen lontje en natuurlijke extracten. Zo breng je de frisse geur van de natuur in huis.

Ontdek onze True Freshness collectie

Breng kleur op tafel met onze nieuwe generatie rustiekkaarsen

De natuur is een bron van schoonheid. Daarom zijn onze vernieuwde rustiekkaarsen geïnspireerd door kleuren en texturen uit de natuur. Zonder dierlijk vet, mét plantaardige wax.

Ontdek onze rustieke kaarsencollectie

irresistible experience

Al sinds 1870 inspireren we magische momenten met onze producten. Met passie voor kaars en geur, en oog voor kwaliteit garanderen wij een perfecte vlam en een fantastische geurbeleving.

social responsibility

Wij ontwikkelen producten met liefde voor mens, dier en planeet. Daarom worden onze kaarsen geproduceerd in Europa en minimaliseren we dierlijk vet waar mogelijk.

mission green

Wij zijn ons bewust van onze ecologische voetafdruk. Daarom pionieren we met olijf- raapzaad- of zonnebloemolie uit Europa en natuurlijke extracten. Daarbij kiezen we recyclebare materialen, een katoenen lont en minimaliseren we plastic zoveel mogelijk. 

Laat de liefde bloeien met onze True Love collectie

Liefde is als een bloem. En wat je aandacht geeft, dat groeit. Met onze True Love collectie kan je die liefde extra koesteren. Verwen jezelf, of je lievelingsmensen met onze nieuwe True Love giftset, de heerlijke geurkaars, de geurtheelichten of de geurstokjes. Zonder dierlijk vet, met 50% plantaardige wax en natuurlijke extracten. Geniet van zongerijpt fruit, delicate witte bloemen en zachte kokosnoot. De magische geuren van de natuur, omvat in een heerlijke zachte geur. Gemaakt met liefde, voor de liefde.

Ontdek onze True Love collectie