Home > Werken bij Bolsius

Kom bij ons werken!

Kom en bouw mee aan onze ambitie

Bolsius is al meer dan 150 jaar een familiebedrijf en een toonaangevend kaarsenbedrijf in de wereld. Met ongeveer 1200 werknemers produceren en verkopen we onze producten in meer dan 50 landen. Het draait allemaal om gepassioneerde teams, ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid. Is dat een ambitie die je aanspreekt?

Werken bij Bolsius

Bij Bolsius ervaar je elke dag de trots, ambitie en het gevoel dat dit je eigen bedrijf is. Dat geeft energie! Wij bieden banen met brede verantwoordelijkheden, vrijheid om die uit te voeren en kansen om te groeien. Kom bij ons stralen!

– Caroline Hulshoff, Group HR Lead

Onze missie

Wij creëren superieure producten die de magie van de vlam delen om mensen zich met zichzelf en hun dierbaren te verbinden – nu en voor de komende generaties

Onze impact

De Bolsius Groep onderschrijft de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties en zet zich volledig in voor het Akkoord van Parijs, door zich te richten op een drastische vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. Waarom, vraagt u zich misschien af? Omdat we, met ons rijke erfgoed van meer dan 150 jaar, sterk geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om onze wereld leefbaar, gezond en veilig te houden voor toekomstige generaties.