Sluiten Selecteer een taal Wijzig
NL
  • NL
  • DE
  • EN
  • FR
  • IT
  • PL

Zo zijn we

Over Bolsius

Wanneer je kennis maakt met onze kaarsen ontdek je het unieke karakter van ons familiebedrijf.

Kennis, specialisme en ondernemerschap

Een rijke geschiedenis vanaf 1870 heeft ons bedrijf gevormd tot een solide onderneming. Met ruim 1000 medewerkers ontwikkelen en produceren we kaarsen in alle soorten en maten die we exporteren naar meer dan 50 landen. Door het samenvoegen van kennis, specialisme en ondernemerschap hebben wij door de eeuwen heen een compleet assortiment ontwikkeld van kwaliteitskaarsen in vele soorten en maten.

Onze producten

Naast deze grote diversiteit in soorten,
bieden we ook een grote verscheidenheid in afmetingen en vormen en bieden wij  een zeer breed kleurenpalet en geurenassortiment.
Zo is onze rustiekkaars bijvoorbeeld verkrijgbaar in 8 verschillende varianten en meer dan 30 kleuren.

Ook buitenshuis kom je onze kaarsen tegen. Veel cafés, restaurants en hotels gebruiken namelijk onze Professional productlijn voor horecagrootverbruikers. Dit assortiment is speciaal afgestemd op de specifieke hoge eisen die de professionele gebruiker aan kaarsen stelt. Bezoek voor meer informatie over Bolsius Professional de website.

Kwaliteit staat voorop

Ondernemen en vernieuwen zit in  ons DNA. Wat hierbij  voorop staat is onze passie voor het maken van kwaliteitsproducten en dit is te herkennen in elke kaars de wij maken. Een kwaliteitskaars komt namelijk tot stand na de keuze van een juist gevlochten pit (de lont), de selectie van de beste kwaliteit grondstoffen, kleuren, geurstoffen en de zorgvuldig samengestelde combinatie hiervan.

Onze kwaliteitsspecialisten voeren dagelijks controles uit om te zorgen dat alle Bolsius kaarsen aan deze professionele standaard voldoen. Het is dé garantie dat elke Bolsius kaars van topkwaliteit is. Vervaardigd uit zuivere grondstoffen en met optimale brandeigenschappen, kleur- en vormvast, rook- en roetarm. Op de verpakking van jouw Bolsius kaars vind je dan ook het RAL-logo als bewijs van deze hoge kwaliteit.

Blijven inspireren

Door onze rijke historie van kaarsenmakers  zijn wij in staat om onze kennis te vertalen in de kaarsen die wij maken, afgestemd op de wensen en eisen van nu. Naast een compleet basisassortiment in theelichten, rustiekkaarsen, tafel-, stomp- en geurkaarsen, ontwikkelen en produceren wij dan ook een breed aanbod in trend- en seizoen producten.

Actuele trends

Voor alle seizoenen en speciale momenten in het jaar proberen onze specialisten je telkens weer te inspireren met nieuwe kleuren, vormen en geuren om je huis weer een sfeer-update te geven.  Wij vertalen de actuele trends in de mode en woning inrichting, door naar onze producten. 

 

Naar Inspiratie

Kies jouw stijl

Wij bieden een breed aanbod waarbinnen je je eigen stijl kunt vinden of bepalen.  Ons sterke basis assortiment en steeds wisselende seizoenartikelen zijn goed op elkaar afgestemd. Wil je je laten inspireren door onze nieuwe producten? Bekijk dan hier ons assortiment.

 

Onze kaarsen

Onze historie

Voortdurende vernieuwing en blijvende aandacht voor kwaliteit. Dát is de rode draad in de historie van Bolsius. Het waren de gebroeders Bolsius die in 1870 de basis legden van de huidige onderneming. Zij verwerkten bijenwas op ambachtelijke wijze tot kaarsen. Bekijk hier onze rijke historie en beleef hoe wij door de jaren heen geworden zijn wie we vandaag de dag zijn.

Naar onze historie

Passie en professionaliteit

Onze passie voor het maken van een kwaliteitsproduct, in vele soorten, maten en grote volumes, is te herkennen in elke kaars die wij maken en aan ons brede en complete assortiment. Naast massaproductie typeert kwaliteitsdenken onze aanpak. Dit vind je terug in ons gehele proces van marktonderzoek, productontwikkeling en grondstoffeninkoop tot productie. Daarnaast verstaan wij onder kwaliteit ook services zoals assortimentsadvies, promotionele ondersteuning, beschikbaar stellen van “tailormade” schappenplannen en accurate logistiek.

Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om via ons online portal te bestellen. Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier voor meer informatie en de gebruikersvoorwaarden.

B2B Portal

Kaarsen voor kerken en kloosters

Kaarsenfabriek Hoogeland-Kristen te Roermond maakt deel uit van de Bolsius Groep. Binnen de groep is Hoogeland-Kristen gespecialiseerd in de productie en verkoop van producten aan kerken en kloosters. Ons assortiment bestaat onder andere uit Altaar- en kerkkaarsen, Offerkaarsen en offerlichten,
godslampolie en noveenlichten, Doop- en huwelijkskaarsen,
Communie- en vormselkaarsen en Paaskaarsen.

Bezoek voor meer informatie onze website