Home > Kwaliteit

Superieure kwaliteit

We zijn meesters in het maken van kaarsen sinds 1870

Topkwaliteit is de kern van wat we doen.

Onze fabrieken

Gevestigd in het hart van Polen en in Zuid-Nederland profiteren we van de beste productiefaciliteiten, die een hoge capaciteit bieden met gescheiden hallen en gescheiden opslagtanks, en bovendien met volledig geïsoleerde onderdelen op alcoholbasis, om maximale veiligheid te garanderen.

Hoge kwaliteitsnormen

We zijn ISO9001-gecertificeerd en zetten ons in om producten te leveren die voldoen aan de RAL-normen om de hoogste kwaliteit en veiligheid te bieden. We streven naar voortdurende verbetering van ons kwaliteitsmanagement met certificeringen door externe revisoren, zoals Dekra. Elk jaar houden we meer dan 1000 kwaliteitscontroles in onze laboratoria en op onze productielijnen om alle aspecten van onze producten te controleren (grondstoffen, mix, verpakking...).

In 2021 zijn we in onze fabriek (in Zalesie, Polen) overgestapt op hernieuwbare elektriciteit. Daarnaast hebben we de efficiëntie van ons gas- en waterverbruik verbeterd.

– Jacek Wiecek, Directeur operationele productie

Onderzoek en Ontwikkeling

Ons team van ingenieurs in Nederland en Polen zorgt voor constante verbeteringen van onze producten om de superieure kwaliteit te leveren die we onze consumenten willen bieden, dankzij uitgebreide meetmogelijkheden met digitale apparatuur van topklasse.

Elk jaar optimaliseren ze de kwaliteit van de lonten, het beter mengen van grondstoffen en het zoeken naar betere verpakkingscomponenten voor meer dan 5000 producten, om de schoonste en helderste vlammen te ontwikkelen en een geweldige geur vrij te geven voor een heerlijke ambiance thuis.

We houden ervan om magische momenten te blijven creëren voor onze klanten en voor toekomstige generaties. Mensen en de planeet zijn de kostbaarste dingen die we hebben. Daarom pionieren we met hernieuwbare was uit Europa. We gebruiken ook natuurlijke extracten, een katoenen lont en denken na over milieuvriendelijke verpakkingen.

– Frederic Loos, Head of Category

Toevoerketen

Dankzij onze eigen voorraadfaciliteiten in Europa en milieuvriendelijk transport kunnen we een betrouwbare service bieden met optimale kwaliteit, met meer dan 98% volledige en tijdige snelle levering aan onze klanten.

Dit zijn onze belangrijkste prioriteiten om onze toevoerketen te blijven verbeteren:
1. Uitbreiding van magazijnen om onze kernklanten te volgen.
2. Logistiek met toegevoegde waarde die efficiënt en maatschappelijk verantwoord wordt uitgevoerd.
3. Langdurige partnerschappen met onze logistieke dienstverleners.
4. Technisch vermogen om data-integratie te leveren voor efficiënte gezamenlijke verkoop- en logistieke operaties.
5. Uniek eigen wagenpark dat uitstekende CO2-voetafdrukprestaties levert.

De kern van deze optimalisatie ligt in onze eigen, op maat ontworpen opleggers. De opleggers zijn uitgerust met zowel een vierkante tank voor de opslag van paraffine als een overdekte bovenkant voor het vervoer van eindproducten. De opleggers zijn geschikt voor meerdere doeleinden en kunnen volledig geladen zijn van en naar de productiefaciliteit.

– Maarten Smeets, Supply Chain Manager