Home > Mensen

Onze mensen

Bolsius combineert het beste van twee werelden

Bolsius combineert het beste van twee werelden: een ondernemend familiebedrijf en een kleine, professionele multinational. In deze internationale omgeving werken we in cross-functionele teams waar iedereen de ruimte heeft om zich te ontwikkelen en te groeien. We willen net zo divers zijn als de mensen die van onze producten genieten. We streven er dagelijks naar dat elke Bolsius-medewerker zich veilig, gewaardeerd en betrokken voelt, zodat alle talenten worden benut en alle stemmen worden gehoord. We investeren in de ontwikkeling van individuen en teams. Onze sfeer is informeel en actief: er zijn veel sociale, sportieve activiteiten en initiatieven rond duurzaamheid.

Onze mensen

Denise (Marketing)
"Ik vind het leuk dat mijn marketingbaan bij Bolsius een brede scope heeft. En ik ben trots op onze duurzaamheidsinitiatieven. We praten er niet alleen over, we DOEN het ook."

Michiel (Finance)
"Ik voel me onderdeel van de business teams, zowel tijdens als na het werk. In een dynamische business is er altijd ruimte voor loopbaanontwikkeling."

Luuk (Sales)
"Het geeft mij een boost als ik onze producten in een restaurant, in het schap of - nog beter - bij vrienden en familie thuis zie."

Marcin (Finance)
"In Finance dragen we bij aan de business met relevante rapporten en het spotten van kansen om elke dag beter te worden."

Rafal (Productie)
"In mijn werk heb ik veel vrijheid om activiteiten te ondernemen om resultaten te behalen. Ik breng technische verbeteringen aan en ontwikkel mijn medewerkers."

Onze waarden

Bij Bolsius zetten we ons in om producten van superieure kwaliteit te maken voor onze consumenten en willen we een impact hebben op mens en planeet. Onze medewerkers maken elke dag het verschil. Ons gedrag en onze beslissingen worden elke dag geleid door onze waarden, die de basis vormen van onze unieke cultuur.

Meer informatie

Eigenaarschap

Zorgzaamheid

Vertrouwen

Integriteit

Passie

We communiceren met onze collega's en de gemeenschap

We zijn met meer dan 1200 medewerkers

Onze kantoren zijn verspreid over 8 verschillende landen

We hebben ongeveer evenveel vrouwelijke als mannelijke collega's

We stimuleren trainingen, persoonlijke ontwikkelingsdagen, vrijwilligerswerk en gesubsidieerde sporten

Health week

Lokaal vrijwilligerswerk

Acties voor goede doelen

Initiatieven voor sociale integratie

Events voor medewerkers en hun familie

Personeelsfeesten

Onze directie

Marco-Paul Meinen

CEO

Vincent Kristen

COO

Willemien Boot

CFO

Werken bij Bolsius

Bolsius is al meer dan 150 jaar een familiebedrijf en een toonaangevend kaarsenbedrijf in de wereld. Met ongeveer 1200 werknemers produceren en verkopen we onze producten in meer dan 50 landen. Het draait allemaal om gepassioneerde teams, ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid. Is dat een ambitie die u aanspreekt? Klik hier om te zien hoe u zich bij de familie kunt aansluiten!